ARTileria recruteaza!

Voluntariatul ARTileria este deschis pentru orice doritor, necesar fiind doar un prim contact, care se realizeaza prin intermediul formularului de contact.

Toti cei care aplica sunt automat redirectionati catre membrii departamentului de Resurse Umane pentru a fi programati la un scurt interviu. Interviul este etapa in care se semneaza si contractul de voluntariat de 90 de zile, voluntariat care este conditia premergatoare dobandirii calitatii de membru.

In urma celor 90 de zile, voluntarilor ARTileria li se atribuie calitatea de membru al Asociatiei Culturale ARTileria sau li se propune prelungirea contractului de voluntariat cu pana la 270 de zile, in functie de implicarea lor in activitatile asociatiei si rezultatele obtinute.

Pornind de la premiza ca artistul contemporan nu este un pur creator, ci si un antreprenor, oferim sansa voluntarilor Asociatiei Culturale  ARTileria de a participa in perioada noiembrie-decembrie 2011 la training-urile de formare si dezvoltare a personalului ARTileria. Training-urile presupun seminarii si sesiuni de instruire si specializare pe domeniile: resurse umane, relatii publice si comunicare, strangere  de fonduri, creatie, imagine, si leadership. Perioada de desfasurare a campaniei de recrutare ce ofera si posibilitatea de a participa la aceste training-uri este cuprinsa in intervalul 15 octombrie – 15 noiembrie 2011.

Voluntarul ARTileria

  • Are ocazia de a dobandi experienta in domeniul in care activeaza
  • Interactioneaza cu profesionisti din mediul artistic
  • Participa la proiecte ce vizeaza educatia non-formala
  • Prin participarea la workshop-uri, proiecte si temele propuse, are sansa de a evolua profesional in domeniul artelor vizuale.
  • Prin intermediul evenimentelor create de ARTileria, are ocazia de a se afirma in domeniul artelor vizuale.
  • Perspectiva dobandirii calitatii de membru ARTileria.

Membrul ARTileria

  • Pe baza implicarii in proiectele ARTileria, are posibilitatea de a fi renumerat.
  • Beneficiaza de programe de promovare si de sustinere financiara a proiectelor personale.
  • Beneficiaza de vizibilitate

Asociatia culturala ARTileria

  • Pornind de la premiza ca artistul contemporan, pentru a avea success trebuie sa fie si antreprenor, Asociatia Culturala ARTileria este singura asociatie din Cluj-Napoca, care ofera prin parteneriat cu AIESEC, training de formare si specializare pe domenii adiacente mediului artistic atat pentru membrii sai cat si pentru voluntari.