PARTYleria – Super Hero Night

Un art event ARTileria, in colaborare cu QBox, La Tevi Pub si Rembrandt.

Evenimentul programat pentru data de 11 decembrie a combinat activitati de creatie si design textil cu muzica de buna calitate. PARTYleria, Super Hero Night a fost al treilea episod de art party organizat in Cluj-Napoca, care se adreseaza in special tinerilor care cocheteaza cu arta urbana si activeaza in sfera designului textil, ca liber profesionisti, amatori sau pasionati, sau tinerilor pasionati de productia de banda desenata, designului de personaje de benzi desenate si persoanelor pasionate de moda si desigur aceia care activeaza in domeniul fotografiei. Acest eveniment a propus concursuri atat pentru tinerii artisti interesati de productia de banda desenata, body painting, design textil si de arta fotografica.

PARTYleria, Super Hero Night, a pregatit publicului patru concursuri de creatie si concept, dar si un party electro-funky.

  • I am the Super Hero,

-fiecare concurent  a avut la dispozitie cate 10 minute pentru a se face cunoscut ca super erou. Concurentii si-au prezentat costumul de super erou, aptitudinile si puterile supranaturale. Proba a constat in defilarea pe podiumul special amenajat imbracat in costumul de super erou si etalarea puterilor si a echipamentului din dotare.

  • TimeOut Photo Contest

- participantii au avut la dispozitie 5 ore și 30 de minute pentru a realiza seria de fotografii din care si-au selectat trei cadre pe care le-au supus votului comisiei de jurizare. Juriul a desemnat la orele 01.30 cei trei fotografi castigatori. La acest concurs s-a urmarit in special calitatea lucrarilor din punct de vedere conceptual si compozitional si nu calitatea imaginii oferita de performantele aparatului de fotografiat.

  • Comic Book Contest

-concurs de banda desenata

  • Paint Me the Hero

- concurs de body painting, in cadrul caruia participantii au  pictat o zonă a corpului astfel incat sa infatiseze un super erou existent sau crearea unuia cu totul nou.